Pelmen & Slacker
Pelmen Pelmen
Привет! Слушай, ты когда-нибудь задумывался, как сделать те самые вкусные пельмени, но без заморочек – типа, в одной кастрюле, сразу готово? Я тут рецепт придумал, чтобы быстро и просто, но чтобы как у бабушки на кухне пахло. Как ты к такому "ленивому" решению по кухне смотришь?
Slacker Slacker
Yeah, the whole “no‑hassle dumpling” thing is kinda genius, but also kind of a mess. I’d grab a bag of pre‑made wonton wrappers, pop in a spoonful of leftover chicken or tofu mix, fold it, and then just drop them in a pot of boiling water for like five minutes. If you’re feeling extra lazy, throw a few frozen veggie cubes in and let them steam with the dumplings. Sprinkle some soy sauce, maybe a dash of sesame oil, and boom – instant grandma‑style taste without any actual cooking. It’s not gourmet, but who needs that when you can get a steaming plate of dumplings in less time than it takes to decide what to watch on Netflix?